Een kleine maand geleden maakten we het volledige programma van 9000con bekend. We meldden ook dat er 10 tot 12 tafels voorzien zouden worden voor auteurs en verenigingen. Met deze post doen we nu een oproep aan ieder die zo'n tafel wil reserveren.

Oproep aan SFFH auteurs en verenigingen

Vraag nu je standplaats aan voor 9000con via dit formulier. Tijdens de pauzes zal elke standplaatshouder de kans krijgen om een pitch van vijf minuten te geven, hetzij aan de eigen tafel, hetzij tijdens een meet & greet in de cafetaria.

Aangezien dit de eerste editie is van 9000con en we moeilijk de waarde en het succes van een standplaats kunnen inschatten, hebben we besloten niet te werken met een betalend sponsoringpakket. Dit is dus een gratis aanbod. Uiteraard staat het iedereen vrij om achteraf vrijblijvend een donatie te doen aan de vzw Future Visions Unlimited die deze conventie samen met ons organiseert.

Vriendenpagina

Het formulier om een tafel te reserveren, werd oorspronkelijk gemaakt om auteurs en verenigingen op te roepen zich kenbaar te maken en een plaatsje op onze vriendenpagina te bemachtigen. Daar kan het nog steeds voor gebruikt worden, ook voor wie niet aanwezig kan zijn op 9000con of geen standplaats aanvraagt.

Wordt uitgenodigd als bezoeker

In de loop van de maand maart zullen we beginnen met de voorverkoop van tickets voor het event. Op 12 januari maakten we de resultaten van de enqête bekend op basis waarvan we tot een early-bird ticketprijs van 10 euro kwamen. Na een nog te bepalen datum zal die prijs verhogen tot 15 euro.

Registreer hier als je via email een eenmalige persoonlijke uitnodiging wil ontvangen wanneer de voorverkoop van start gaat. Het programma van 2024 ligt vast, dus je hoeft de enquête niet helemaal in te vullen als je dat niet wenst. Opmerkingen voor een volgende editie zijn echter wel nog altijd welkom.

In de kijker

Ondanks de niet-commerciƫle aard van deze site, zetten we graag af en toe een auteur of organisatie in de kijker. Vandaag is dat de Science Fiction & Fantasy Boekenclub op Facebook die bijna 3000 leden telt:

screen shot van de facebook-pagina van de Science Fiction en Fantasy Boekenclub

Door de pagina in de kijker te zetten, hopen we dat de kaap van 3000 leden binnenkort gerond kan worden!

Wil je ook een nieuwsfeit delen? Laat het ons dan weten via social media!

Voor wie?

Voor alle lezers en liefhebbers van speculatieve fictie in het algemeen, en sciencefiction in het bijzonder.

Waar en Wanneer?

Door wie?

Dit is een initiatief van een handvol liefhebbers van sciencefiction in samenwerking met Future Visions Unlimited VZW.