Organisatie

9000con is een initiatief van vier liefhebbers van speculatieve fictie in het algemeen, en sciencefiction in het bijzonder: Finn Audenaert, Frank Beckers, Olav Heirman, Bruno Lowagie. De organisatie wordt verzorgd in samenwerking met Future Visions Unlimited vzw, die het magazine Out of this World uitgeeft en bekend is van het initiatief SF-café Leuven.

Futuristisch controlecentrum

De vier initiatiefnemers

Finn Audenaert

Finn schrijft korte verhalen: SF en horror, soms ook fantasy. Hij verzorgt de eindredactie van In Tenebris, de Vlaamse boekenreeks over fantastiek en mysterie, en van andere uitgaven van Poespa Producties. Verder is hij redacteur van het online tijdschrift Out Of This World. Daarnaast bespreekt hij boeken, onder andere voor Fantastische Vertellingen.

Frank Beckers

Frank Beckers is een van de stichtende leden en de huidige voorzitter van Future Visions Unlimited vzw. Daarnaast is hij de hoofdredacteur van het online magazine Out of this World en de bezieler van het SF-café Leuven, een informele bijeenkomst van liefhebbers van SF&F.

Olav Heirman

Olav is al zijn ganse leven liefhebber van het fantastische genre, in het bijzonder van SF. Momenteel actief als medewerker van Fandata.nl en enthousiast bijdrager aan de Facebook-groep Science Fiction & Fantasy Boekenclub van John van Hal.

Bruno Lowagie

Na een kwarteeuw in de schijnwerpers van de IT en de open source wereld, bekeerde Bruno zich tot de donkere kant van het schrijverschap. Hij is de auteur van 'Nijlpaard voor Kerstmis' (2020) en 'Entreprenerd' (2021). Hij neemt ook regelmatig deel aan schrijfwedstrijden. Zo won hij onder andere de Gorcumse Literatuurprijs (Gorinchem, 2019), de Gerard Vermeerschprijs (Ieper, 2022) en de Thé Tjong-Khing schrijfwedstrijd (Haarlem, 2023).

Voor wie?

Voor alle lezers en liefhebbers van speculatieve fictie in het algemeen, en sciencefiction in het bijzonder.

Waar en Wanneer?

Door wie?

Dit is een initiatief van een handvol liefhebbers van sciencefiction in samenwerking met Future Visions Unlimited VZW.