Fantastisch 2024

Het team van 9000con wenst u een fantastisch 2024 waarin u veel nieuwe boeken en verhalen kunt ontdekken in het speculatieve genre.

Goed voornemen

In december 2023 staken vier mensen de koppen bij elkaar om samen een goed voornemen te maken: wij willen op 5 mei 2024 in de buurt van Gent een SF-conventie organiseren. We hopen dat deze bijeenkomst een hoogdag wordt van de speculatieve fictie in het algemeen, en van sciencefiction in het bijzonder.

Of we dit doel zullen kunnen verwezenlijken, hangt niet enkel van ons af: we hebben interessante sprekers nodig en een geĆÆnteresseerd publiek. Daarom doen we de volgende oproep:

We hebben ook een pagina voor auteurs en vrienden. Die pagina's zijn niet-commercieel: er moet niet voor betaald worden om erop vermeld te worden (het auteurs- en vriendenformulier invullen volstaat). We proberen wel beschrijvingen die te veel naar zelf-promo neigen te vermijden. Het is vooral de bedoeling om lezers en liefhebbers van het speculatieve genre te informeren over Nederlandstalige auteurs en initiatieven die in het Nederlandstalige taalgebied bestaan op het gebied van speculatieve fictie.

In de kijker

Ondanks de niet-commerciƫle aard van deze site, zetten we graag af en toe een auteur of organisatie met een actueel nieuwtje in de kijker. Vandaag is dat de release van het boek Koepel Goes (verhalen uit een ondergelopen land) van Charles van Wettum dat vanaf 30 december 2023 verkrijgbaar is op KOBO, Amazon en via de website van Charles.

Wil je ook een nieuwsfeit delen? Laat het ons dan weten via social media!

Voor wie?

Voor alle lezers en liefhebbers van speculatieve fictie in het algemeen, en sciencefiction in het bijzonder.

Waar en Wanneer?

Door wie?

Dit is een initiatief van een handvol liefhebbers van sciencefiction in samenwerking met Future Visions Unlimited VZW.