Na twee weken rust was het vanmorgen weer laveren tussen de ouders met bakfietsen en de schoolgaande jeugd die de voetpaden bevolkte. Het is duidelijk: de paasvakantie in Vlaanderen is achter de rug. Dat betekent meteen ook dat de early-bird periode van de ticketverkoop voor 9000con voorbij is.

Een blik op de lijst van mensen die tot nu toe inschreven, doet ons echter de wenkbrauwen fronsen: een aantal namen van mensen die ons een paar maanden geleden meldden dat ze met 100% zekerheid zouden komen, hebben nog geen ticket gereserveerd (waaronder ook een paar mensen die een standplaats reserveerden).

Extra week Early-Bird ticketverkoop

De uiterste datum van de early-bird periode werd misschien uit het oog verloren omdat hij samenviel met het einde van de paasvakantie. Daarom hebben we beslist er een extra week aan toe te voegen.

Tot en met 21 april 2024 kost een ticket 10 euro. Daarna betaal je 15 euro.
Schrijf het bedrag over op rekeningnummer met IBAN-nummer BE56 7350 1429 8188 en BIC-code KREDBEBB op naam van Future Visions Unlimited vzw met de vermelding 9000Con en de naam van de persoon of personen voor wie je betaalt. Merk op: de lijst met deelnemers moet vooraf doorgestuurd worden naar de verzekeringsmaatschappij; gebruik dus geen pseudoniem, maar wel je officiële naam.

Zoek niet in je SPAM-folder naar een herinneringsmail. We delen dit bericht enkel via socialemediakanalen en we danken bij deze iedereen die het bericht verder verspreidt langs die weg.

Steunend bezoeker

Het zou natuurlijk kunnen dat je wachtte tot op het moment dat de ticketprijs verhoogde van 10 naar 15 euro, maar dat was helemaal niet nodig. Steunende bezoekers zoals Marjo Heykoop (Johanna Lime), Wim Slierendregt, Jan Van't Ent, Charles van Wettum en Daphné De Troch deden sowieso al een extra duit in het zakje. Steunend bezoeker ben je al vanaf 20 euro.

In de kijker

Ondanks de niet-commerciële aard van deze site, zetten we graag af en toe een auteur of organisatie in de kijker. Vandaag is dat de schrijfster Marjo Heijkoop die deze maand als doel gesteld heeft maar liefst 30.000 woorden te schrijven. Dat wordt vast de basis van een nieuw boek van Johanna Lime:

Banner Marjo Heijkoop / Johanna Lime

Goed nieuws voor de fans: Marjo / Johanna zal op 5 mei aanwezig zijn op 9000con!

Wil je ook een nieuwsfeit delen? Laat het ons dan weten via social media!

Voor wie?

Voor alle lezers en liefhebbers van speculatieve fictie in het algemeen, en sciencefiction in het bijzonder.

Waar en Wanneer?

Door wie?

Dit is een initiatief van een handvol liefhebbers van sciencefiction in samenwerking met Future Visions Unlimited VZW.